Ärkeängel Mikael

Ärkeängel Mikael

Mer om att utvidga ditt medvetande


Änglarna vill att du ska förstå att dina tankar inte är detsamma som ditt medvetande.

Den medvetande nivån som änglarna pratar om ligger bortom både tankar och känslor. Medvetandet är rymden där vi bara "vet". Det är mellanrummet och utrymmet mellan våra tankar. När du kan känna detta utrymme så är du i kontakt med änglarna och har då möjligheten att leva ditt liv i samklang med änglarna.


Utmaningen ligger i att lära sig att separera ditt tänkande från ditt medvetande. Detta kräver full uppmärksamhet och förmågan till medveten närvaro. Änglarna är här för att säga att detta kan du träna upp och änglarna kommer att lära dig hur.


När du har förmågan att befinna dig i det innevarande ögonblicket, då har du även förmågan att fullt ut kunna leva i samklang med alla delar av dig själv, så även med änglarna eftersom denna energifrekvens finns inom dig.


När du börjar utveckla en högre medvetenhet och utvidga ditt medvetande så innebär det också att du får andra prioriteringar och värdegrunder. I detta skifte mellan det gamla och det nya kan en inre konflikt uppstå. Kom ihåg att detta tillhör processen. Det som är energilöst och stagnerat kommer ha svårt att anpassa sig till din nya värdegrund och det kan kännas riktigt utmanande. Kanske upplever du till och med att du vill avstanna processen istället för att röra dig vidare framåt. Änglarna är här för att ge dig mod och kraft till att fortsätta på din väg.


Det finns en uppsjö av tekniker och metoder för att träna upp en medveten närvaro. Och några tips på hur du kan göra detta kommer du att få här. Men det är det här som är det kluriga. Vi kan inte träna oss i att uppnå upplysning. Vi har det redan. Denna vetskap kan komma till vem som helst när som helst. Det går inte att förtjäna sin upplysning. Vi kan bara vara den. Antingen är vi den eller inte. När vi väl har vaknat upp till att vi redan är den, så börjar vi också förstå ansvaret i den.


Av sig självt kommer vi att leva våra liv annorlunda. Vi vet vad som behöver göras eller inte göras och vi gör det utan någon personlig vinning.

Det sista steget kräver mycket mod och det är att leva sin själs funktion. Vi är kanske ännu inte villiga att ge upp vår egen personliga vilja i utbyte mot den gudomliga viljan. Det är oftast här det brister för många. Vi är inte tillräckligt motiverade att släppa och ge upp det som vi tror att vi är i utbyte mot det vi faktiskt är.


I flera år har vi byggt upp en personlighet som vi tror är vi. När vi väl börjar upptäcka att detta inte är den vi faktiskt är, kan vi bli förvirrade och

skapa ett inre motstånd. Därför behöver vi oftast låta det ske successivt. Vi släpper lite i taget så vi kan hänga med i processen. När vi i själ och hjärta vet och förstår att vi i grund och botten är kärlek och inget annat och att Gud och änglarna vill vårt allra bästa, då kan vår riktiga resa börja. Och det är just det vi alla så innerligt längtar efter. Vi längtar efter att få leva det som är kärnan och källan i oss själva.


Det finns många vägar till att nå ett tillstånd av medveten närvaro, vilken genom vi har möjligheten att nå upplysning. Det här är bara en väg av många som har samma mål. Ta till vara på det som känns bra för dig och lämna resten. När du väl har vandrat länge nog så förstår du att du behöver välja väg och följa denna väg fullt ut, och du vet när du nått dit. Lägg då din energi på den vägen och praktisera och följ denna fullt ut, då kommer du att lyckas.


Du är välsignad. Du är älskad!För att tillämpa ovanstående insikt från änglarna, så kan du:
Budskap från Ärkeängel Mikael- Beskyddarens ängel


Ärkeängel Mikael vill hjälpa dig med att stå upp för dig själv, det du tror på och dina beslut.

Ärkeängel Mikael beskyddar dig, din familj och allt som du skapar- nu och för alltid.

Ärkeängel Mikael skär igenom illusionens slöja så att du kan leva i den absoluta sanningen, och ger dig modet till att göra de livsförändringar som behövs för att du i trygghet ska kunna arbeta med ditt gudomliga livssyfte.

Ärkeängel Mikael hjälper dig att släppa bindningen till ditt förflutna. Tillåt Mikael att kapa alla bindningar till de relationer som inte längre fyller någon funktion i ditt liv. Tillåt även Mikael att kapa alla känslotillstånd och invanda tankemönster som är kopplade till minnen som inte längre tjänar något syfte. Tillåt Ärkeängel Mikael hjälpa dig att bli fri och leva i denna frihet för all evighet.

Ärkeängel Mikael hjälper dig att släppa taget om alla självdestruktiva tankar, känslor och beteenden, så att du kan leva i total sinnesfrid.

Ärkeängel Mikael ber dig att stå upp för dig själv, det du tror på och dina beslut. Även om det kan kännas lockande att ge med sig för någon annans vilja, så ber Mikael dig om att stå fast vid ditt beslut. Du vet vad du gör och var du är på väg. Du behöver inte försvara dig själv eller förklara varför. Människor i din närhet kanske inte, just nu, förstår ditt syfte och din vision eftersom du är en av dem som går först i ledet. Våga vara den som andra människor vill följa.

Ärkeängel Mikael är med dig och hjälper dig. Du kommer att lyckas! Stå stadigt och backa inte, för det är viktigt att du står upp för din övertygelse. Håll ut och stå stadigt i kärlekens ljus. Tänk ljusa tankar, känn kärlek och agera med övertygelse. Det värsta är nu bakom dig och din framtid är nu tryggt skyddad av Ärkeängel Mikael.
Meditation med Ärkeängel Mikael


Ta nu några djupa andetag.

Låt alla tankar som kommer upp bara få finnas där. Fäst dig inte vid dem utan låt dem bara långsamt få flyga iväg. Låt den ena tanken efter den andra få släppa taget utan att du fäster dig vid någon och börjar tänka vidare. Det kan hjälpa något om du koncentrerar dig på din andning.


Känn nu hur du genom dina fötter skapar kontakt med jorden. Visualisera länken som rötter som med lätthet gräver sig ner i den näringsrika jorden tills de når källan, som är fylld med all den kreativa kraft och det sanna modet som du behöver för att fullt ut kunna anamma din livsuppgift.

Visualisera först hur du genom dina fötter tömmer ut allt det som inte är du och det du inte längre behöver. Känn hur du renar dig själv och hur Moder Jord tar hand om detta och transformerar om det till välbehövlig energi.


Ta nu emot denna transformerade energi och låt den gå igenom hela din kropp. Genom dina fötter, tår, ben, rumpa, höfter, mage, rygg, bröst, armar, händer, fingrar, nacke, hals, huvud, hår, ansikte.


Känn nu hur du öppnar upp en kanal från din hjässa upp till solen. Börja med att tömma huvudet på alla tankar som finns där. Låt dem bara flyga iväg och transformeras om till ljus av solen.


Ta nu emot allt detta ljus och låt hela din kropp fyllas av ljuset. Från din hjässa, huvud, hår, ansikte, hals, nacke, armar, händer, fingrar, bröst, mage, rygg, höfter, rumpa, ben, fötter, tår. Fyll hela din varelse.


Låt dessa två energier, dina rötter från jorden och din kanal till ljuset, mötas i ditt hjärta. Låt denna kärlekens energi från ditt hjärta skapa en ljusbubbla runt dig. Visualisera din heliga plats i ditt inre. Här är du alltid trygg. Detta är din plats, bara din. Detta är din källa dit du närsomhelst kan återvända. Där kan du ställa alla dina frågor och med visshet veta att du får de svar som du behöver. Du är trygg!


Där, i din plats av trygghet uppträder nu Ärkeängel Mikael. Känn hur Mikael energi omsluter dig med sin blåa gudomliga energi. Överlämna nu alla dina destruktiva tankar, känslor, beteenden och oönskade bindningar till Ärkeängel Mikael. Mikael lägger nu sin hand på ditt hjärta och fyller hela din varelse, in på cellnivå med mod, kraft och kärlek. Mikael säger högt till dig:


”Jag beskyddar dig, din familj och allt som du skapar- nu och för alltid.”


”Jag beskyddar dig, din familj och allt som du skapar- nu och för alltid.”


”Jag beskyddar dig, din familj och allt som du skapar- nu och för alltid.”


Du känner hur du villigt tar emot Mikaels välsignelse och du säger tillbaka till Mikael:


”Tack för att du höjer mina tankar om mig själv och andra och ger mig ögon som kan se din välsignelse i allt och alla.

Tack för att du hjälper mig att uppleva allt det mod som jag vet existerar i allas hjärta.

Tack för att du avlägsnar allt det som inte tillhör mig, och ger mig tillit till att det som Gud har gett mig och som tillhör mig kan ingen annan ta ifrån mig.

Tack för att du ger mig vissheten till förståelse att de som Gud har fört samman kan ingen människa skilja åt.

Tack för alla de relationer som inte längre finns i mitt liv. Jag förstår nu att de inte tillhör mig. Jag välsignar dem med din hjälp och överlämnar dem till Gud. Tack för att du skapar utrymme i mitt liv för nya relationer som tillhör mig. Jag välkomnar dem nu med ett öppet hjärta med Guds välsignelse.

Tack för att du höjer mig över världens mörker och låter mig genomdränkas av ljus, vilket gör att jag känner tröst och lugn i sanningen. Jag är ett barn av Gud och med din hjälp sprider jag detta till världen endast genom vetskapen att jag är värdig för att jag finns till.

Tack för ännu en underbar dag och den perfekta koreografin i mitt liv så att jag kan få möjlighet att uttrycka och visa den högsta versionen av mig själv. Jag överlämnar nu alla mina tankar, känslor av rädsla och problem till dig, därför att jag vet att lösningen redan finns här och genom att jag överlämnar allt till dig så vet jag att jag får en gudomlig lösning och ett gudomligt svar tillbaka. Jag är villig att se mig själv, min situation och mitt liv på ett annat sätt och jag accepterar allt som det är just nu. Tack!"


Se nu, inom dig, hur du och Mikael tackar varandra. Ärkeängel Mikael är från och med nu alltid med dig och närvarande i ditt liv.

Sitt nu en stund tills du känner dig helt färdig med meditationen, sedan kan du långsamt öppna ögonen och med visshet veta att från och med nu lever du ett kreativt liv i samklang med Ärkeängel Mikael.För att tillämpa budskapet från Ärkeängel Mikael, så kan du:

  • Göra meditationen nedan. Tveka inte att höra av dig om du undrar över något!


Med kärlek,

Rosanna Lariella AntonsdotterCheck this out on Chirbit