Att finna din livsuppgift

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag av Rosanna Lariella Antonsdotter.Veckans Insikt & Änglabudskap

ATT FINNA DIN LIVSUPPGIFT


Änglarna vet att du längtar efter att finna din livsuppgift. De vet också att du inte bara längtar efter att finna den, utan även att du vill leva den och få möjligheten till att uttrycka den till andra människor och världen.


Änglarna hedrar dig för det och vill därför hjälpa dig att steg för steg växa in i den DU verkligen ÄR och DIN livsuppgift. Alla människor har en viktig uppgift och ett viktigt uppdrag att utföra här på jorden, men det är inte alla som vill och är intresserade av att veta vad detta är och har modet att uttrycka den till andra. Änglarna vet att du innerligt vill veta, och att du även har modet att utföra det du är här på jorden för att göra. Annars skulle du inte läsa det här just nu. Lita på att änglarna kommer att guida dig rätt.


Änglarna vill att du ska komma ihåg att många högt utvecklade själar väljer att leva anonyma liv.
Det finns en falsk föreställning som säger att du automatiskt kommer att bli berömd om du har ett viktigt
uppdrag att utföra under din livstid. Men, du kan inte bedöma värdet av det arbete som du gör här på jorden med personlighetens kriterier. Det är bara genom din själs ögon som du kan se vilken inverkan ditt liv har på mänskligheten. Du kan vara okänd och verka i det fördolda eller så kan du vara berömd och välkänd, och i båda fallen har du precis lika stor effekt på mänskligheten.


Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~


Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du:

  • Övning till insikt för att FINNA DIN LIVSUPPGIFT som textfil (pdf). Börja med att skriva ut, om du har möjlighet, och läsa igenom övningen. Sedan kan du lyssna på övningen.
  • Övning till insikt för att FINNA DIN LIVSUPPGIFT som ljudfil (mp3).

Check this out on Chirbit