Att rensa ut det förflutna så att framtiden får plats

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag.

Veckans Insikt & Änglabudskap

Att rensa ut det förflutna så att framtiden får plats

Att rensa ut det förflutna så att framtiden får plats


Änglarna vet att du redan har gått en bra bit på den andliga vägen och att det nu är dags att verkligen överlämna allt det som inte längre är Du, allt det som du inte längre behöver och som inte tillhör Dig. Detta gäller både i det inre som i det yttre. 


Du kommer steg för steg framöver att bli mer och mer medveten och uppmärksammad på vad som inte längre stödjer dig i livet. Änglarna ber dig om att inte se detta som ett straff, utan som en välsignelse. Allt det som inte längre tillhör dig och ditt liv behöver rensas ut eftersom du har förändrats och något nytt är på väg in. Det är din uppgift nu att göra plats och utrymme för att det nya ska kunna komma in. 


Änglarna vill att du startar med en riktig storstädning, både i det inre och i det yttre. Ibland kan det vara lättare att börja i det yttre. Gör en riktig storstädning hemma och rensa ut allt det som du inte längre vill ha med dig in i framtiden. Tacka varje sak som du rensar ut med eftertanke, eftersom varje sak som du rensar ut i det yttre rensas också från ditt inre. Det är nu dags att verkligen kavla upp skjortärmarna och se till att jobbet blir gjort. Ingen mer förhalning! 


Sedan är det dags att rensa i det inre. En bra metod för att rensa i ditt inre är meditation. Att meditera är som att dränka in en smutsfläck med tvålvatten och låta den stå över natten för att mjukna upp och sedan sköljas bort. 

Änglarna ber dig om att ta dig tid till meditation för att ta itu med rädslans djupaste lager och varsamt skölja bort dess inverkan på dig. Det är dags nu att inte endast byta ut innehållet, utan även att bygga upp en ny grund och struktur där innehållet kommer att bestå av ljus och kärlek, och inte rädsla, skuld och ångest. 


Änglarna vill att du ska känna tillit till att de vet vad de gör. Lita på processen och låt den få ta den tid den behöver.


Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~

Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du:

  • Meditation: "Att rensa ut det förflutna så att framtiden får plats" (ca. 50 min.) Röst och innehåll: Rosanna Lariella Antonsdotter
  • Meditation:  "Från rädsla till frid" (ca. 15 min.) Röst och innehåll: Rosanna Lariella Antonsdotter
  • Mer inspiration till meditation: Fler guidade meditationer av Rosanna Lariella Antonsdotter. Klicka här

Check this out on Chirbit

Check this out on Chirbit