Dags att kliva utanför din "komfortzon" och sprida dina vingar

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag av Rosanna Lariella Antonsdotter.Veckans Insikt & Änglabudskap

DAGS ATT KLIVA UTANFÖR DIN "KOMFORTZON" OCH SPRIDA DINA VINGAR


Änglarna vill den här veckan hjälpa dig att ta ett konstruktivt steg framåt, eftersom just nu är någon form av handling bättre än ingen handling alls.


Änglarna vill att du ska veta att du är beskyddad och att det är dags att stretcha ditt tänkande och kliva utanför din "komfortzon" för att kunna sprida dina vingar fullständigt. Det är dags nu!


Vad det än är som du behöver ta tag i, så ber änglarna dig att göra det nu även om det finns ett visst inre motstånd. Låt motståndet finnas där, men gör det ändå!

Den kreativa energin är just nu med dig och hjälper dig framåt. Ta små steg kontinuerligt, istället för att vänta med och skjuta upp det du egentligen vet att du borde göra.


När du tar detta steg så frigörs energi som hjälper dig att rensa bort och rena dig från gifter som orsakats av mentala och emotionella blockeringar. Denna frigöring kommer att ge dig klarhet.


Änglarna vet att det egentligen är klarhet du söker. Men, du kan aldrig tänka dig fram till klarhet. Du behöver agera. När du tar steg för steg så kommer klarheten att infinna sig automatiskt. För att få andra resultat i livet, behöver du göra andra val. Och, dina val styrs av ditt tänkande. Stretcha därför ditt tänkande och kliv utanför din "komfortzon", så kommer du att göra annorlunda val än du brukar göra vilket ger dig andra resultat.


Änglarna kommer den här veckan att "knuffa" dig framåt och i rätt riktning. Det kan komma att kännas lite obekvämt i början. Men, lita på änglarna. De vet vad de gör och änglarna vet att du har kommit långt på din andliga väg och nu är det dags att ta ytterligare ett steg framåt så att du kan sprida din kunskap och visdom vidare.


Kom ihåg att änglarna alltid är med dig!


Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~


Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du:

  • Utbildningstips.

Dags att sprida dina vingar för en ny inriktning i livet?

Känner du ett inre kall att få arbeta med människor och hjälpa dem i deras personliga utveckling, andliga förståelse och mänskliga växande?


Då kan jag varmt rekommendera dig att gå SSRF:s utbildningar till:

  • Dipl. Själavårdare med existentiellorienterad inriktning.
  • Cert. Samtalsterapeut med existentiellorienterad inriktning av psykoterapi.