Det du tror på skapar din verklighet

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag.

Veckans Insikt & Änglabudskap

Det du tror på skapar din verklighet

Det du tror på skapar din verklighet


Änglarna vill be dig om att förstå att alla dina beteenden får sin näring av det du tror på.

Den här veckan vill änglarna be dig om att reflektera över dina trosuppfattningar. Kanske är det dags att skapa nya tankespår (nya trosuppfattningar) som stödjer "det nya" och "ditt nya Jag"?


Änglarna vill tala om för dig att det är fullständigt omöjligt att skapa en hållbar förändring i något beteende utan att ta itu med den trosuppfattning som det beteendet grundar sig på. Du kan ta till vilken handling som helst för att förändra ditt beteende, men om du inte förändrar den trosuppfattning som skapade beteendet kommer du inte att kunna få en hållbar förändring.


Så änglarna undrar: Vad tror du på?

  • Tror du att DU är värd det allra bästa, eller har någon sagt åt dig att det inte finns tillräckligt för alla?
  • Tror du att DU kan förändra världen, eller finns där ett motstånd inom dig som säger att du inte har det som krävs?
  • Tror du att DU kan bli helt ekonomiskt oberoende, eller finns där en röst inom dig som viskar att andliga människor inte får tjäna pengar och vara rika?
  • Tror du att DU kan ha en hälsosam kropp som du trivs med, eller tror du att en expanderande energi och ett utvidgat medvetande är detsamma som att ha en stor kropp?


Vad tror DU egentligen på?

Enligt änglarna är det dags nu att gå djupt inom dig själv och transformera om alla dina gamla trosuppfattningar till nya som kommer att stödja dig till en hållbar förändring.


Änglarna vill också att du djupt inom dig ska anamma och tillämpa en utav de andliga lagarna:

"Allt som du kämpar emot förstärker du, allt som du gör motstånd mot lever kvar."


Ta ett djupt andetag, slappna av, acceptera allt som det är just nu och fokusera på det du vill få in i ditt liv. Släpp dina tankar på allt annat. 


Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~

Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du:

  • EFT: Vad är EFT?
  • Meditation:  EFT-meditation "Att lämna gamla mönster och trosuppfattningar och skapa nya". Meditationen finns som text (pdf) och som ljudfil (mp3).
  • Inspirationsvideo: "Nick Ortner talks about how to rewire the brain with EFT".

1.

EFT: Vad är det?

2.


EFT-meditation: "Att lämna gamla mönster och trosuppfattningar och skapa nya".

3.