Ekonomiskt överflöd

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag av Rosanna Lariella Antonsdotter.Veckans Insikt & Änglabudskap

Ekonomiskt överflöd


Änglarna ser pengar som en symbol för kärleksfulla tillgångar som Gud förser alla sina barn med. Den här veckan vill änglarna hjälpa dig med att se vad "ekonomiskt överflöd" innebär från deras perspektiv. Änglahjälpen kan komma på det mest oväntade sätt, så öppna ditt sinne och hjärta för att ta emot deras vägledning.

 

Den jordliga negativiteten som människor har kring pengar kommer endast från mänskliga tankar kring pengar.

 

Änglarna vill att du ska veta att de ser att du hedrar och följer ditt hjärtas vägledning och att du förtjänar och är på väg att materialisera allt det ekonomiska välstånd som du behöver och önskar.

 

I det förflutna har detta ekonomiska välståndsflöde blockerats av skuldkänslor och negativa tankar kring ditt eget värde som människa. Änglarna vill hjälpa dig med att läka och hela dessa tankar och känslor så att du kan uppleva dig själv så som änglarna ser dig.

 

Änglarna ser dig som en hel gudomlig varelse som är värd allt det bästa.

 

Tillåt änglarna att hjälpa dig.

 

Ju mer du tillåter änglarna att hjälpa dig, desto mer kommer du att kunna hjälpa andra.

 

Änglarna försäkrar dig om att du i en nära framtid kommer att manifestera alla dina behov och din inre längtan.


Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~


Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du:

GUIDAD EFT-MEDITATIONVid ekonomisk oro
Check this out on Chirbit