Förlåtelsens helande effekter

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag av Rosanna Lariella Antonsdotter.Veckans Insikt & Änglabudskap

FÖRLÅTELSENS HELANDE EFFEKTER


Änglarna vill den här veckan hjälpa dig med att uppleva frid och harmoni med dig själv och andra, som är några av de många helande effekter som änglarna kan välsigna dig med genom din villighet att förlåta.


Förlåtelse är ett redskap för helande som du kan använda dig av för att rensa bort och rena dig från alla gifter som har orsakats av mentala och emotionella blockeringar. Försoningens frid som kommer genom din villighet att förlåta kommer skölja över dig, i dig och runt dig när du bestämmer dig för att släppa taget om all ilska som finns kvar i ditt hjärta och ditt sinne.


Änglarna vill påminna dig om att det är Gud, som genom änglarna, som kan skänka dig förlåtelsens effekter. Ingen annan mänsklig varelse har denna makt och kraft. Men, det vi kan göra är att använda förlåtelsen som ett redskap där vi gör oss själva villiga att ta emot denna välsignelse genom att be om den. Om vårt hjärtas önskan är ren och fri från "egots begär" och vår bön kommer från djupet av vår själ, då lyssnar änglarna och tar din önskan om förlåtelse vidare till Gud. (Om du vill kan du använda änglabönen nedan).


Änglarna väntar på dig. De vill att du ska be dem om hjälp. De vet att du är stark och klarar mycket själv. Men, det här kan endast en högre makt hjälpa dig med.


Änglarna vill att du ska komma ihåg att du inte är ensam och att när du är villig till att förlåta så tillåter du samtidigt andra människor att bli fria.


"Det finns ingen anledning för en människa att vara rädd. Gud har behållit de tre stora makterna; födelsen, döden och beskyddet i sitt Namn. Gud har inte överlämnat dem åt någon människa. Gud kommer inte att göra det ens i framtiden."

-Baba Muktananda-


Änglabön: Förlåtelsens helande effekter

Tack alla mina änglar för att ni hjälper mig att fylla den här situationen med ljus och kärlek.

Mitt syfte är att hela den här situationen med _________________ (namnet på personen/ situationen) i ljus och kärlek.

Jag släpper mitt eget behov av att kontrollera situationen och låter er, mina änglar, fylla denna situation med hopp, förståelse och insikt.

Jag har tillit till att det finns en djupare mening för den här situationen och jag tackar er, mina änglar, för att ni hjälper mig och _______________ (personen/situationen i fråga) att komma till insikt. 

Tack, mina änglar, för att ni hjälper mig och __________________   att ha tillit till den gudomliga ordningen och vad som behövs just nu.

Förlåt mig…

Tack för att du finns…

Jag älskar dig…

Jag är så ledsen…

Kärlek är framför mig…

Kärlek är bakom mig…

Kärlek är till vänster om mig…

Kärlek är till höger om mig…

Kärlek är ovanför mig…

Kärlek är under mig…

Kärlek är inom mig…

Kärlek är i min omgivning…

Kärlek till dig och denna situation…

Kärlek till alla…

Kärlek till universum…

 


Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~


Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du:

  • Änglabön: Förlåtelsens helande effekter via pdf som du kan skriva ut och använda precis hur du vill.