In med det nya och ut med det gamla

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag.

Veckans Insikt & Änglabudskap

In med det nya och ut med det gamla 

In med det nya och ut med det gamla


Ett nytt år med ny kraft, ny inspiration och nya möjligheter väntar dig.

Du står på tröskeln till "det nya" och det är bara du som kan öppna dörren till att förverkliga dig själv. Innan du kan öppna den dörren behöver du släppa "det gamla" och en gång för alla kasta ut det som inte länge stödjer dig i livet. Nyckeln till den dörren är förlåtelse och försoning. Det är dags nu att en gång för alla förlåta dig själv och andra, och försonas med alla delar som fortfarande håller dig kvar i "det gamla".


Änglarna är här för att hjälpa dig. Den här veckan kommer änglarna att hjälpa dig med att rensa bort och rena dig från alla gifter som orsakats av mentala och emotionella blockeringar. Denna frigöring kommer att befria dig.

Försoningens frid som kommer genom din villighet att förlåta kommer skölja över dig när du bestämmer dig för att släppa taget om all ilska som fortfarande finns kvar som rester i ditt hjärta och sinne.

Änglarna vill få dig att förstå att du inte är ensam och när du förlåter, tillåter du samtidigt andra människor att bli fria.


Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~

Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du:

  • Övningen "Förlåta och försonas" (pdf). Du får gärna skriva ut övningen och använda till dig själv.
  • Övningen "Kapa den negativa bindningen till en person, situation eller ett beroende" (pdf). Du får gärna skriva ut övningen och använda till dig själv. Börja med att göra övningen "Förlåta och försonas".
  • Inspiration av Eckhart Tolle om förlåtelse och hur du kan lämna "karmans hjul" genom att förlåta och försonas. 

1.


Övningen "Förlåta och försonas" (pdf).

2.


Övningen "Kapa den negativa bindningen till en person, situation eller ett beteende" (pdf).

3.