Mod

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag.


Veckans Insikt & Änglabudskap

MOD


Änglarna vill att du ska finna mod till att avsluta och stänga dörrar till det som inte längre fungerar för dig. Det som inte är DU och det som inte längre tillhör DIG kommer att avlägsnas, oavsett om du vill det eller inte. Änglarna ber dig därför att slappna av, släppa ditt motstånd, acceptera förändringen och överlämna utgången till änglarna. Du är omhändertagen av änglarna. Oroa dig inte. Gör det du ska och överlämna resten till änglarna. De har en vacker livsplan för dig. 


Änglarna ber dig att komma ihåg att när en dörr stängs, öppnas en annan med helt andra möjligheter på en nivå som du inte ännu kan förstå eller tänka dig till. Det finns mer bakom kulisserna än vad du kan se just nu. Ha tillit till att den gudomliga vägledningen vet vad den gör och ställ dig inte i vägen för dess framfart.


Det är dags att på ett elegant sätt fullborda för att sedan avsluta allt det som du inte längre behöver ha kvar i ditt liv. När du finner mod till att göra det så ger du plats och utrymme för din storslagna idé att få uttrycka sig i det yttre. En ljus framtid väntar dig med en ny inriktning i livet.


Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~


Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du: