Sambandet mellan dina tankar och din andning

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag av Rosanna Lariella Antonsdotter.Veckans Insikt & Änglabudskap

Sambandet mellan dina tankar och din andning


Den här veckan vill änglarna få dig att uppleva sambandet mellan dina tankar och din andning. Det här är något du behöver praktisera för att kunna uppleva eftersom det går bortom vår intellektuella förmåga att förstå. Detta innebär att det räcker inte att endast läsa om det, du behöver utöva det för att kunna uppleva det. Inte förrän du upplevt det, kan du med sanning förstå det. (För att hjälpa dig med detta finns det en guidad andningsmeditation nedan som du kan använda dig av).


Änglarna vill dela med sig av några grundläggande principer gällande sambandet mellan dina tankar och din andning:


 • Tankarna följer andningen.
 • Andningen följer tankarna.
 • Lugn andning = Lugna tankar.
 • Lugna tankar = Lugn andning.
 • DU kan kontrollera DINA tankar genom att kontrollera DIN andning.
 • DU kan kontrollera DIN andning genom att kontrollera DINA tankar.
 • Kontroll över DINA tankar = Kontroll över DITT liv.
 • Kontroll över DITT liv = Kontroll över DINA tankar.
 • Genom att observera och betrakta andningen, lär du dig att observera och betrakta tankarna.
 • Genom att observera och betrakta tankarna, lär du dig att observera och betrakta andningen.
 • Att lära sig att släppa taget om något eller någon (oavsett vad) = Att släppa taget om tankarna om något eller något (oavsett vad).
 • Att släppa taget om något eller någon (oavsett vad) + Att släppa taget om tankarna om någon eller något (oavsett vad) = Att börja med att ta djupa medvetna andetag och sedan observera och betrakta din andning.
 • Att börja med att ta djupa medvetna andetag och sedan observera och betrakta din andning = Att släppa taget om något eller någon (oavsett vad) + Att släppa taget om tankarna om någon eller något (oavsett vad).


Änglarna vill förmedla att det är dags för DIG att ta full kontroll över DITT liv. Eftersom du läser det här just nu så vet änglarna att du redan har styrkan, modet och uthålligheten för att klara av att göra det som krävs.

DU är välsignad!

DU är beskyddad!

DIN framgång att nå ditt mål är redan säkrad. Du kommer att lyckas!

Änglarna är med DIG!

DU är älskad!


Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~


Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du:

 • Guidad Meditation: "Andningsmeditation".

  Text, röst och innehåll: Rosanna Lariella Antonsdotter i samarbete med SSRF Bokförlag.

  Meditationens längd: ca. 20 minuter. Meditationen utförs i sittande position.

Guidad MeditationAndningsmeditationAndningen är själva basen i våra liv. Att andas gör vi av naturen automatiskt. 

Men hur många av oss andas naturligt? De flesta av oss andas på ett konstruerat sätt.


Kanske tycker du att magen putar ut och automatiskt drar du in den, vilket gör att andningen inte kan få flöda fritt.


Kanske är du frusen av dig och drar automatiskt upp axlarna till öronen och sjunker ihop en aning med kroppen för att kunna få upp värmen, vilket gör att andningen stryps och du kommer att frysa ännu mer. 


Genom att andas på ett naturligt sätt, som borde vara naturligt men som vi numera behöver lära oss på nytt, kommer en del av våra mest alldagliga symptom att automatiskt försvinna. 


Genom andningsmeditationen lär du dig dels att andas på ett mer naturligt sätt och du lär dig att skapa en distans mellan dina tankar och känslor och dig själv. 

Våra tankar och känslor kommer alltid att finnas där, vare sig vi försöker förneka dem eller spela ut dem i olika former av dramer. Genom andningsmeditationen lär du dig att betrakta dina tankar och känslor. Du lär dig att du inte behöver följa varje tanke vidare eller reagera invant på dina känslor. Du får därmed mer kontroll över ditt liv och du kommer att kunna göra fler medvetna val som ger dig ett mer konstruktivt och önskvärt resultat. Du finner modet att våga omfamna och acceptera livet så som det är just nu. Det är endast här och nu som du kan skapa din framtid. 
Check this out on Chirbit