Själens språk

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag av Rosanna Lariella Antonsdotter.Veckans Insikt & Änglabudskap

Själens språk


Den här veckan vill änglarna hjälpa dig med att lära dig översätta, tolka och tyda Din Själs språk så att Du tydligt kan förstå dess budskap. För att kunna översätta, tolka och tyda själens språk, behöver du först lära känna din själ.


Änglarna vill visa dig att själen är ingen objektiv sak, plats eller något som finns utanför dig själv. Själen är ett medvetandetillstånd som alltid är tillgängligt inom dig och som finns bortom dina tankar och känslor. För att uppleva detta medvetandetillstånd behöver du förstå att dina tankar och känslor inte är detsamma som ditt medvetande. Det medvetandetillstånd som änglarna pratar om finns på en djupare nivå inom dig, bakom och bortom dina tankar och känslor. För att nå dit behöver du först tysta din inre ljudliga dialog. Den medvetandenivån är rymden eller utrymmet där vi bara "vet". Det är mellanrummet mellan våra tankar som är porten inåt. När du kan uppleva detta utrymme så är du i kontakt med din själ och har då möjlighet att kunna höra Själens röst.


Själen talar ofta till oss på olika "språk". Det kan vara i text, bild, ljud, ljus och vetande. När du vet din själs språk så kan du också tolka rösten på ett sätt som bara du kan förstå. Detta är väldigt personligt och ska inte jämföras med andra. Ingen annan kan tolka din själs språk mer än du. Här behöver du odla tilliten till dig själv.


Det finns många lärare, tekniker och metoder som kan ge dig nycklar till att lära känna din själ. Men, kom alltid ihåg att tolkningen tillhör endast dig.


Tona in på änglarnas energi (använd gärna änglabönen nedan) så kommer de alltid att hjälpa dig med det du behöver.

Det är inte alltid det du tror att du vill ha, men det är alltid det du behöver för att kunna ta dig vidare.

Använd änglabönen nedan så ofta du kan. Det kommer att hjälpa dig!


Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~


Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du:

  • Änglabön "Själens språk": Klicka på knappen nedan för att ladda ner och skriva ut änglabönen. Där finns den som textfil (pdf) och foto (JPEG).

Själens språkÄnglabön"Mina kära änglar,


Tack för att ni visar hur jag på bästa sätt kan lyssna till min själs röst.

Tack för att ni lär mig tolka min själs språk på ett sätt som jag bäst förstår.

Tack för att ni stänger ute allt annat brus och låter mig vila och omslutas av er gudomliga närvaro.

Låt era vingar vidröra min själ så att endast er visdom upplevs vilket leder mig till min gudomliga kallelse.

Må jag för alltid väcka er kärlek hos varje människa jag möter och må jag vara en välsignelse för allt och alla.


Amen"