"Skörden är stor men arbetarna få"

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag av Rosanna Lariella Antonsdotter.Veckans Insikt & Änglabudskap

"SKÖRDEN ÄR STOR MEN ARBETARNA FÅ"

-Matt. 9:37-


Den här veckan vill änglarna hjälpa dig med att förstå vad Jesus menade när han sa till sina lärjungar: "Skörden är stor men arbetarna få."


Det som håller så många tillbaka från att medvetet söka de högre andliga dimensionerna är oftast inte andlig okunskap utan snarare en sorts andlig lättja. Vi vill gärna nå dit för att kunna översköljas av alla de välsignelser som "skörden" kan ge oss, men det är inte alla som är villiga att bli en "arbetare" och göra de ansträngningar som krävs för att ta sig dit. De flesta vill "skörda", men utan att anstränga sig. Det är så vårt samhälle ser ut idag, men håller på att förändras. Änglarna vet att du i djupet av din själ längtar efter denna förändring.


Vi känner oftast till många av principerna för det högre medvetandet, men vi tillämpar dem inte i vårt vardagliga liv. Istället förlåter vi när det är lätt, känner tillit när det verkar logiskt försvarbart och älskar när det passar oss och när vi vet att vi är älskade tillbaka. Vi tar saker och ting på allvar, men inte på djupet.


Det är många som är "andliga elever", men utmaningen är att även lyckas ta "den andliga examen". Det är egentligen väldigt enkelt, men det betyder inte att det alltid är lätt. Dessutom kan det ibland vara arbetsamt.

Precis som en pianist som vill bli bra på att spela piano behöver öva genom att tillbringa tid vid pianot, behöver du om du vill nå de högre andliga dimensionerna öva och tillbringa mer tid med "Gud". 


En bra metod för att öva och nå de högre andliga dimensionerna är meditation och bön. Att meditera är som att dränka in en smutsfläck med tvålvatten och låta den stå över natten för att mjukna upp och sedan sköljas bort. När du mediterar renar du dig själv och gör dig redo för att lyssna till vad Gud vill säga dig. Att be är att samtala med Gud. Att meditera är att höra Guds svar på din bön. Guds röst är som en andlig radio där det är lättast att få bra mottagning tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Det är stunder då världen och det kollektiva medvetandet inte tar vår uppmärksamhet i anspråk och våra tankar och känslor tyngs inte lika mycket av orolig energi.


Änglarna vill att du ska veta att för de flesta är den andliga vägen långsam och bitvis arbetsam. Andlig utövning är som motion, den måste praktiseras och det är vanan som räknas.


Änglarna vill också att du ska veta att skörden är till för alla, men du måste göra din del av det "gudomliga avtalet" för att kunna uppleva alla de välsignelser som skörden ger dig. Desto högre upp du når, desto fler arbetsuppgifter får du. DU är redo för det nu! Bra jobbat! Änglarna vet att du klarar av att hantera alla dina uppgifter och lite till. De har full tillit till DIG och de vet att du kommer att lyckas. Din framtid är redan "försäkrad" av änglarna eftersom DU är en av "lärjungarna".


Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~


Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du:

  • Bön och meditation som du kan använda dig av.

"Kära Gud,

Låt mig få uppleva Din Gudomliga närvaro och fyllas av ditt Gudomliga ljus och kärlek som omsluter varje del av min kropp, själ och sinne.

Det är Dig jag vill ha och längtar efter. Jag bryr mig inte om att be om dina gåvor i form av saker och ting, eftersom jag vet att det är DU som ligger bakom alla dessa gåvor. Du är källan till allt.

Du vet vad jag behöver, så ske Din vilja och inte min.

Om jag lämnas att sköta mig själv blir det jag ser förvrängt.

Jag överlämnar allt till Dig.

Ta mitt förflutna och planera min framtid.

Koreografera Du min dag och alla dagar framöver.

Sänd mig harmoni så jag kan bli fri.

Må jag bli en kanal för Dig så att jag kan tjäna världen.

Må jag bli den som Du vill att jag ska vara, så att jag kan göra det Du vill att jag ska göra.

Amen"


Klicka här för att ta del av meditation och budskap från "Lariella- Medkänslans ängel."