Skillnaden mellan beteende och personlighet

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag av Rosanna Lariella Antonsdotter.Veckans Insikt & Änglabudskap

Skillnaden mellan beteende och personlighet


Den här veckan vill änglarna lära dig skillnaden mellan en människas beteende och personlighet så att dessa inte förväxlas med varandra.


Änglarna vill att du ska förstå att beteende och personlighet inte är samma sak. Beteende är vad du gör, det vill säga vad andra ser. Personlighet är hur du känner, det vill säga något som bara du upplever.


Det viktiga här är att vi inte kan utläsa vad andra har för personlighet genom att dra slutsatser utifrån beteende och utseende.


Änglarna vill också passa på att meddela dig hur livsnödvändigt det är att skapa en tillvaro som stämmer överens med din personlighet, det vill säga enligt din biologiska passform. Problemet som kan uppstå om vi inte gör det och istället spelar en roll, är att det leder till ökad stress och minskad lycka. Det kan ibland vara användbart att använda sig av en "roll" om man vet om att det är en roll som man tillfälligt spelar för att en viss situation kräver det och att man sedan återvänder till sitt naturliga och "rätta" element.


Änglarna ber dig att inte försöka ändra på den DU ÄR. Behöver du ändra på något så ändra på det DU GÖR.


Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~


Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du:

  • Personlighetstest och annan inspiration genom: Veckans Insikt & Änglabudskap "Olika personligheter".
  • Boktips: "Handbok för introverta: Karriären, familjen, relationerna" av Linus Jonkman.