Tacksamhet, eftertanke och reflektion

Välkommen till Bloggen


En sida för inspiration och fördjupning av Veckans Insikt & Änglabudskap som skickas ut till alla prenumeranter varje fredag.


Veckans Insikt & Änglabudskap

TACKSAMHET, EFTERTANKE OCH REFLEKTION


Änglarna vet att du just nu har fastnat i ett självsaboterande tankemönster av invanda tankar och känslor som leder till att du får samma resultat om och om igen. Det är dags att kliva ur detta NU!


Änglarna vill att du ska veta att samma sak upprepar sig om och om igen eftersom du kör samma tankar om och om igen. Detta är endast invanda tankar, ingenting annat. Dessa invanda tankar kan du själv välja att förändra i denna stund, utan att anklaga dig själv eller lägga skuld på någon eller något annat.

Detta är att ta tillbaka kraften till ditt eget liv och änglarna vill hjälpa dig med det NU.


Det finns tre nycklar till ett framgångsrikt liv. Dessa är:

1. Tacksamhet: Vad som än händer så välj alltid att vara tacksam. Tacka allt och alla, och ha alltid en känsla av tacksamhet i ditt inre.

2. Eftertanke: Tänk alltid igenom dagen vid dagens slut. Fanns det något som du kunde ha gjort annorlunda och i så fall, vad och hur?

3. Reflektion: Gör det till en vana att pausa, flera gånger under dagen, för en kort stunds reflektion. Slut ögonen, ta några djupa andetag och reflektera över det innevarande ögonblicket.


Änglarna ber dig att NU, och sedan varje dag framöver använda dig av de tre framgångsnycklarna: tacksamhet, eftertanke och reflektion. Dessa tre framgångsnycklar blir då din intention och ditt syfte som alltid är den drivande kraften och energin bakom det som händer, vilket i sin tur är den energin som du attraherar in i ditt liv.


Du är så nära att upptäcka varför du har valt att befinna dig här på jorden just nu. Håll ut! Du är så nära att upptäcka den DU verkligen ÄR bortom alla tankar, känslor, smärta, lidande och självsabotage.


Du är på väg till att förverkliga dig själv. Detta är inte något du kan tänka dig till. Detta är något du behöver uppleva. Och, när du väl har upplevt detta, så vet du vem DU verkligen ÄR och du kommer aldrig att behöva ifrågasätta detta mer.


Din skyddsängel har ett viktigt meddelande till dig. I ditt högra öra viskar din skyddsängel: "Jag älskar Dig"!Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

~


Nedan hittar du mer inspiration och fördjupning för att lättare kunna tillämpa Veckans insikt & Änglabudskap i ditt liv och i din vardag.

Där finner du:

En mall med fyra frågor som du kan använda dig av, varje dag, för att få in tacksamhet, eftertanke och reflektion som en naturlig och hållbar del i ditt vardagliga liv. 

  • A4-mall (pdf). Den kan du skriva ut och göra till din egen dagbok. Varsågod att använd mallen som du vill.